CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 26, 2011

my sista


Wednesday, August 24, 2011

miss BLOGERS !

Assalamualaikum semua ~ lame xupdate blog ni kan ~ ahahah . bz sikit skrg ni . bz dengan keje la . persiapan nak raye la . penat berpuase lg . hahaha . korg mcm ner ? puase cukup x ? FAHAM sgt sape yg x cukup tu . tp bg yg perempuan la kan . masalh period la . tapi kan ade jugak kadang2 diorg ni amik kesempatan utk mereka x puase ckp "saye uzur ." agak2 la klu uzur pun mkn kat public . ade tuh yg merokok plak tuh . ish biadab sungguh kan ? naseb bek bkn btudung . klu la bertudung . mmg aku bako je tudung die tuh . x guna ko tutup aurat tp x puase . ni lg satu pompuan pakai tudung tp tujuan nye nak HIDE love bite . Suks dow ! eceh .  xpe korg dgr la kisah my new FREN , cewah !! padahal aku peminat die jer . die cerita pasal MINAH TUDUNG dan LOVE BITE nye ~ check it out ok !

Tuesday, March 29, 2011

sEjaraH mGkiN beRUlang !

Nak ! nak ! Nak ! 



waLAupun peNyanYI nye suAra sEngAu taPi 
liRiknye sangAT meaNIngFULL bAgi aKu .
sBb .......

Sunday, March 27, 2011

BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM

ya Allah, Seandainya telah engkau takdirkan....dia bukan miliku... Bawalah ia jauh dari pandanganku....Luputkanlah ia dari ingatanku... Dan peliharalah aku dari kekecewaan....Serta ya Allah ya tuhanku yang maha mengerti.... Berikanlah aku
kekuatan... Melontar bayangannya jauh ke dada langit... Hilang bersama senja
nan merah.. agarku bis...

new HOBBY yaw !

tempat : selayang mall
harga : RM18/hour
Amer & Awa
Aiman 
Awa & Faten
 Man .
 _______________________♥ . _ . ________________________


Tuesday, March 22, 2011

22March , hari terpenting buat kami bergelar isteri dan anak menantu nya !

Haji Mohd Ihsan Husain 

Happy Birthday to my beloved AYAH ! 

SEMOGA dimurahkan rezeki dan sehat sentiase .


P0RT DICKSON yg best !!


BEST GILER time nih . bercuti di PD . kami xrancang pun sbnarnye . kbtulan semue free time nih . sistem kewangan pun ok . ape lg bercuti la . huhu . kami tolak jumaat mlm . sampai sane lbih kurang kul 2pg mcm tu la . kami konvoi 3 kete . tp dari kl 2 krete jer . aty (viva) ita (kelisa) pastu paan (gen2) mnyusul dari melake . mmg syiok r ! yg ta bleyh blar nye . kami terpisah seketika . sbb ati slh masuk simpang . hahahah . pada mulanya . kami ingat simpang ati tu btol . ati pon kompiden jer . tunggu lps tol dgn lori lalu yg sgt banyak & laju .  call awa kate dh nk smpai tol . tunggu punye tunggu . haaaaaa ! mmg kompem kami trsalah simpang ! kah kah . ati la nye pasal . huhu . xde la . kami 1 krete xsure . jrg kot lalu nk mnghale ker bangi tu . lagi2 ikut ampang ! hahahaha . xpe yg penting kami jumpe balik jalan . klakar btul mereke dan mereke ni . hahahah . sampai jer hotel . kami berehat , tukar bju . ape lagi ! BBQ time . pkul 3pg ! ngok2 tul . hihi . kbtulan sambut skali bufday dinie n paan skali ! ade kek mlm tuh . klu nak taw resepi bbq mlm tu yg paling sedap drpd sblum2 ni . ayam berlebih2 kot mlm tuh . smpi bwk nek atas . bnde yg tak di sangka . ayam2 lebih tu di sambung oleh bdk kecik yg brnama ayu . hahah padahal aku pon join skali . huhuhu . bdk2 pompuan yg lain dh terbongkang tdo . lagi2 pqa ! haiiihh ! tdo jerrr . yg lelaki lak sebok main card ! hahaha siap p beli kat 7E lg . aku plak lpk bilik smbil dgr lagu kt bb AWA . huhu dgr punye dgr . bb AWA lak dgr suare aku bdgkur ~ hahahahahaha . zzzzzZZzzzzZZzzzzzZZzz~
keesokan hari nye . bdk2 pompuan ni memekak kat telinge kami . BANGUN!!!!!!!!!!!!!!! pukul 8pg . awl lg kot . sebok je . mmkak plak tuh . nk g mndi laut je pon . hahahah . dh la sejuk nk bgn mmg ssh la kan . dh la tdo pon kul bpe je . 5 minit kmudian , diorg pon senyap ! ape lg . da kua la tu . aku pon smbg tdo . ingt da diam rupe2nye kul 10 diorg balik bilik balik . memekak lg ! tp time tu mmg nk bgn pon . hahahha . xbnyk cite trus bgn buat ape2 yg ptot lu . then bru kua g laut . smpi jer tluk kmang . perut pon dah buat konset jom heboh dah . kami pon g la mlantak lu . dah mlntak dgn sknyang-kenyangnyer . kami pun bincg ape aktiviti lps ni . APE? banana boat ? aku dh la cuak nak naik bnde tuh . klu bg banana split ok la gak . sedap pun sdp . huhu . ape lgi . jd beg sitter la jwbnyer . kahkahkah ! dorg pun dh pnt ! kami pon balik la hotel siap2 nk checkout . dh settle hotel kami pon cari tmpt nk lpk . akhirnye kami lpk d tmpt yg sentiase jd pilihan kami kalu dtg PD ni . gerai di tepi laut tuh . aku pun suke gak lpk situ . sbb balik jer boleh bli suar pendek . huhuhuhuhuhubhu. k la sampai sini jer cerita ni . ape2 pun kamu semua mmg best gilak ! love u all ! ! ! !